Sveriges befolkning 1890

Installationsmanual Sveriges befolkning 1890

Se även frågor och svar för Sveriges befolkning 1890

Uppdatering (18 dec 2003)
Utskrift av alla personer i ett hushåll fungerar inte om urvalet är litet. Urklipp av tabellen ger en underlig presentation. Programmet hänger sig om det sökta efter- eller förnamnet innehåller ÿ (med prickar). Vid sökning på födelseland för barn får man ingen träff. Dessutom har urklipp av hushåll införts som ny funktion.

Ladda ner uppdateringen eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.04. För att kontrollera vilket versionsnummer du har starta programmet, klicka på knappen OM så ser du vilken version som du för närvarande har installerad.

Uppdatering (18 dec 2003)

Utskrift av alla personer i ett hushåll fungerar inte om urvalet är litet. Urklipp av tabellen ger en underlig presentation. Programmet hänger sig om det sökta efter- eller förnamnet innehåller ÿ (med prickar). Vid sökning på födelseland för barn får man ingen träff. Dessutom har urklipp av hushåll införts som ny funktion.

Ladda ner uppdateringen eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.04. För att kontrollera vilket versionsnummer du har starta programmet, klicka på knappen OM så ser du vilken version som du för närvarande har installerad.