Sveriges befolkning 1900

Installationsmanual Sveriges befolkning 1900

Se även frågor och svar för Sveriges befolkning 1900

Uppdatering (2 okt 2006)
Utskrift av alla personer i ett hushåll fungerade inte om urvalet är litet. Boende i församlingen Hammar i Örebro län hade hamnat under en annan församling. Sökning på barn med hjälp av uppgifter om föräldrar och syskon fungerade inte alltid. Ladda ner uppdateringen eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.02. För att kontrollera vilket versionsnummer du har starta programmet, klicka på knappen OM så ser du vilken version som du för närvarande har installerad.

Uppdatering (2 okt 2006)

Utskrift av alla personer i ett hushåll fungerade inte om urvalet är litet. Boende i församlingen Hammar i Örebro län hade hamnat under en annan församling. Sökning på barn med hjälp av uppgifter om föräldrar och syskon fungerade inte alltid. Ladda ner uppdateringen eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.02. För att kontrollera vilket versionsnummer du har starta programmet, klicka på knappen OM så ser du vilken version som du för närvarande har installerad.