Sveriges dödbok 5 1901-2009

Installationsmanual Sveriges dödbok 5 1901-2009

Uppdatering (27 jan 2011)
En rubrik i utskrifterna blev fel. En tabbsekvens i rättelsefönstret hade fel ordning. Vissa sökningar i födelsedatumfältet blev långsamma. En hjälptext till rättelsefönstret var bristfällig. Den maximala fönsterstorleken täckte inte hela skärmen. I födelseförsamlingstabellen fanns ett par felkodningar. Ladda ner uppdateringen eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 5.01. För att kontrollera vilket versionsnummer du har starta programmet, klicka på knappen OM så ser du vilken version som du för närvarande har installerad.

Uppdatering (27 jan 2011)

En rubrik i utskrifterna blev fel. En tabbsekvens i rättelsefönstret hade fel ordning. Vissa sökningar i födelsedatumfältet blev långsamma. En hjälptext till rättelsefönstret var bristfällig. Den maximala fönsterstorleken täckte inte hela skärmen. I födelseförsamlingstabellen fanns ett par felkodningar. Ladda ner uppdateringen eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 5.01. För att kontrollera vilket versionsnummer du har starta programmet, klicka på knappen OM så ser du vilken version som du för närvarande har installerad.