Länkar

Länder

2023-01-25
Information om Islands Nationalarkiv. Än så länge mest på isländska - inte så lätt att förstå för en svensk - men en del information finns på engelska och danska.
2023-01-25Håkan Skogsjö
Så här presenterar sig sajten i ett mejl till NättidningenRÖTTER i september 2000: UK Genealogy News is a new monthly online newsletter covering all aspects of UK genealogy. The first edition covers site reviews, book reviews, news snippets, an article on using professional researchers and an article on the historical importance of the Church of England to genealogists. We are always looking for ideas and contributions and any UK related articles or news will be very welcome.
2023-01-25Håkan Skogsjö
Detta är en verklig guldgruva för den som forskar i Norge! Digitalarkivet är en del av Riksarkivet och arbetar med att sprida arkivinformation via moderna medier. Här finns folkräkningar, kyrkböcker, emigrantprotokoll och mycket, mycket med mera i digital form. Hallå, Riksarkivet i Stockholm - låt er inspireras!! ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Digitalarkivet har startet å legge ut scannede kirkebøker fra hele Norge- uten betaling!!! Det blir lagt ut etterhvert som de er ferdigscannede. http://www.arkivverket.no/URN:kb_read
2023-01-25Håkan Skogsjö
Är du intresserad av utvandrare till Galveston, Texas? På den här sidan finns en sökbar databas över en stor mängd sådana. Man måste registrera sig för att kunna söka i databasen, men det är gratis och går fort. Tyvärr är det inte möjligt att söka efter något annat annat än efternamn.
2023-01-25Håkan Skogsjö
En brittisk släktforskarbokhandel på Internet.
2023-01-25Håkan Skogsjö
New England Historic Genealogical Society (NEHGS) är USAs äldsta släktforskarförening. Den bildades 1845 i Boston och har nu över 20.000 medlemmar. På deras hemsida finns bland annat länkförteckning och diskussionsforum. En del är endast tillgängligt för medlemmar.

Annonser