Language button

in english

BT Login

Logga in Registrera

Logga in på ditt konto

Användarnamn
Lösenord
Användarnamn *
Lösenord *
Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig

Skapa konto

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.
För- och efternamn *
Användarnamn *
Lösenord *
Bekräfta lösenord *
E-post *
Bekräfta e-post *

Stöd Rötters Vänner

bli rv front

Google sökruta head

Så sportade dina anfäder och anmödrar

shf 5 2016 OMSLAGI början av nästa vecka når årets sista nummer av Släkthistoriskt Forum sina prenumeranter. Ta chansen att nyteckna en prenumeration nu – för bara 250 kronor får du släktforskarvärldens mest oumbärliga tidning i brevlådan under ett helt år. Dessutom får du Släktforskarens lilla faktabok på köpet.

Här hittar du erbjudandet!

Anor i rörelse

I Släkthistoriskt Forum 5/2016 zoomar vi in på hur våra anor satte sina kroppar i rörelse. Sverige var länge något av ett idrottsligt bakvatten, men i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet hände något. Läs om sporterna som fick farfars far och mormors mor att gå i gång – och lär dig leta efter deras idrottsprestationer i arkiven.

Fullmatat julnummer

Dessutom tar vi dig med till vallonernas värld, bjuder på en mängd spännande boktips inför julen och berättar om en förening som tagit släktforskningen ut på stan. Per Andersson, som i förra numret skrev om Gustav Vasas talrika ättlingar, beskriver hur man tar sig an ett mastodontprojekt av det slaget. Allt som allt består Släkthistoriskt Forum 5/2016 av 56 sidor fullmatade med tips, inspiration och nyheter för dig som släktforskar.

Många anledningar att prenumerera

Släkthistoriskt Forum ges ut av Sveriges Släktforskarförbund och eventuellt överskott från prenumerationerna går direkt tillbaka till förbundets verksamhet – till gagn för alla släktforskare.

Detta innebär dessutom att priset kan hållas lågt och att tidningen kan fokusera på fördjupning i stället för på marknadsföring.