Language button

in english

BT Login

Logga in Registrera

Logga in på ditt konto

Användarnamn
Lösenord
Användarnamn *
Lösenord *
Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig

Skapa konto

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.
För- och efternamn *
Användarnamn *
Lösenord *
Bekräfta lösenord *
E-post *
Bekräfta e-post *

Stöd Rötters Vänner

bli rv front

Google sökruta head

Föredrag livesänds från Salt Lake City

OlHskRCLDen stora släktforskarmässan RootsTech är nu i full gång i amerikanska Salt Lake City. Mässan som arrangeras av FamilySearch besöks varje år av tusentals släktforskare och samlar drygt 300 utställare.

Precis som på våra svenska släktforskardagar hålls även en rad intressanta föreläsningar. Det fina i kråksången är att dessa går att ta del av online – Rootstech spelar in många av dem, och bjuder dessutom på dagliga livsändningar såväl på sin hemsida som på Facebook.

Du som känner att det är lite långt till Släktforskardagarna, och som vill nörda in dig på släktforskning ur ett amerikanskt perspektiv, har med andra ord chansen just nu. På programmet står föreläsningar som "DNA: The Glue that Holds Families Together", "Mothers, Daughters, Wives: Tracing Female Lines" och "Big 4: Comparing Ancestry, Findmypast, FamilySearch & MyHeritage".

Livesändningarna från mässan startar runt halv fem på eftermiddagen svensk tid. Det är då morgon i Salt Lake City. De inspelade föreläsningarna läggs upp successivt – här kan du exempelvis utforska onsdagens program.

RootsTech 2017 pågår till och med lördag.