106561732 101584354956915 3052246060090117085 n

Helgens släktforskarkonferens FFT Live är inte bara för den som har köpt biljett. Besök den digitala mässans utställare och hör släktforskarföreningar, företag och privatpersoner själva berätta om erbjudanden, tjänster och produkter. 

Marknadstorget och utställarna är två av helgens händelser som är öppna för allmänheten. Passa på att redan nu planera in vilka montrar du vill besöka och vilka presentationer du vill ta del av.  

Marknadstorget

På det som kallas Marknadstorget kan du lyssna till när släktforskningsföretag, föreningar och andra aktörer berättar kort om sina tjänster och erbjudanden. Det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor. 

Den som är nyfiken på Sveriges Släktforskarförbunds verksamhet får inte missa när förbundet håller sin presentation lördag 3 oktober klockan 13.40. Passa på att ställa dina frågor där och då, så besvaras de i mån av tid.

Marknadstorget sänds live på evenemangets Facebook-sida med start lördag kl. 10.30 och är öppet för allmänheten.

Här kan du se programmet för alla presentationer 

Utställare

Träffa utställarna i den digitala mässhallen. Varje utställare har en monter där du kan lyssna till föreläsningar, ta del av erbjudanden med mera. 

Utställningen är öppen för alla lördag 3/10 kl. 10–17 och söndag 4/10 kl. 10–16. 

Här kan du se alla utställare och vad de har planerat

Mer för den som har köpt biljett

Förutom full tillgång till helgens evenemang har biljettköparna också fått en digital "goodiebag" fylld med erbjudanden och rabatter. Även där är Sveriges Släktforskarförbund med på ett hörn, med rabatt i Rötterbokhandeln och erbjudande på prenumeration – missa inte det! 

Annonser